• CCS Oilcoolers b.v.

Welkom bij CCS Oil Coolers

Officieel AKG DealerCCS Oil Coolers is gespecialiseerd in koelers. Door een jarenlange ervaring is er altijd een passende oplossing voor uw koelprobleem, en met een uitgebreide voorraad is een snelle levering mogelijk. CCS Oil Coolers beschikt over een uitgebreid assortiment koelers voor het koelen van onder andere olie, water/glycol, brandstof, lucht of een combinatie hiervan.

Op deze site treft u uitgebreide informatie aan over bovenstaande koelers. Mocht u ondanks het uitgebreide assortiment de gewenste koeler niet kunnen vinden? CCS Oilcoolers denk graag met u mee voor het vinden van een geschikte oplossing of het aanbieden van een maatwerk koeler voor uw toepassing.

OLIEKOELERS
Bij de meeste koelers wordt er middels lucht gekoeld. Deze koelers zijn dan uitgerust met een ventilator welke door een motor aangedreven wordt. Hierin zijn een aantal varianten te vinden, zoals 12/24v, 400v of hydromotor.

COMPRESSOR COMBIKOELERS
Voor compressoren zijn speciale combikoelers beschikbaar, welke uitermate geschikt zijn voor het koelen van lucht in combinatie met olie. Mocht alleen luchtkoeling gewenst zijn, behoort dit ook tot de mogelijkheden.

PLATENKOELERS
Een andere mogelijkheid is de toepassing van een platenwisselaar. Deze kunnen ondere andere gebruikt worden voor het verwarmen, koelen, maar ook zelfs verdampen of condenseren van vloeistoffen.

MOTORKOELERS
Sinds enkele jaren beschikt CCS Oil Coolers over combikoelers geschikt voor grote brandstofmotoren tot wel 500kW (Engine Line). Deze koeler bestaat uit een combinatie van een water- en oliekoeler, eventueel aangevuld met een interkoeler. Dit alles in één koelpakket.


CCS Oilcoolers in onder andere dealer van AKG en SWEP.